Anna Lewandowska

Anna Lewandowska is de oprichter, eigenaar én het gezicht van HPBA Group. HPBA innoveert, ontwikkelt en produceert gezonde en natuurlijke voedingsproducten voor haar klanten. Als meervoudig medaillewinnaar op Europese en Wereldkampioenschappen karate, sportmanager, motivator en voedingsdeskundige is ze één van de bekendste lifestyle persoonlijkheden in Polen en Duitsland.

Dit jaar werd Anna zelfs bekroond met de prijs voor de populairste Poolse vrouw van 2019.

Anna lewandoska foods by ann

Robert Lewandowski

Anna is getrouwd met Robert Lewandowski. Robert heeft al jaren een zeer succesvolle voetbalcarrière. Hij is de bekroonde spits en Duits topscoorder van Bayern München. Robert en Anna delen de passie voor gezond en natuurlijk voedsel en geven dit graag via Foods by Ann door aan hun klanten.

Foods By Ann health Store

Foods By Ann

Het idee om een bedrijf starten in natuurlijke voedingsproducten werd geboren in Anna’s keuken. De eerste snacks en energierepen heeft zij gemaakt voor haar man Robert. Hierna ontstond het idee om Foods by Ann te starten. De doelstelling was om producten van hoge kwaliteit te leveren, die nog niet beschikbaar op de markt zijn. Het eerste product was de energiereep, gecreëerd als een gezond alternatief. Het is uitgegroeid tot de meest populaire 100% natuurlijke snack (in Polen en Duitsland). Deze energiereep heeft uiteraard geen toegevoegde suikers of kunstmatige toevoegingen. De consumenten zijn zo enthousiast dat het merk haar assortiment voortdurend uitbreidt met nieuwe producten.

Anna en Robert Lewandowski staan garant voor de allerhoogste kwaliteit. Foods by Ann is hiermee een synoniem geworden voor een holistische, natuurlijke en gezonde levenswijze.

Foods by Ann is gestart in 2016 en is nu wereldwijd beschikbaar. De grootste afzetmarkten zijn op dit moment Polen, USA, Canada, Duitsland en Spanje. Binnenkort volgen onder andere China, Rusland, Zweden en Koeweit.

Producten

Foods by Ann heeft een breed scala aan gezonde voedingsproducten die uniek zijn voor de (sport)voedingsmarkt. De portefeuille bestaat nu uit meer dan 150 verschillende producten. De grondstoffen van de producten zijn afkomstig van geverifieerde bronnen, zijn biologisch en gezond. Ze bevatten geen kunstmatige toevoegingen en toegevoegde suikers. Ze zijn ook gluten- en lactosevrij, dus veilig voor mensen met deze allergieën. Alle ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd op de hoogste kwaliteit en smaak om de gezondheidsvoordelen voor de klanten te garanderen.

Diet Training App

Naast de lijn met voedingsproducten heeft Foods by Ann ook een dieet en een fitness-app ontwikkelt. Zo heeft de klant de mogelijkheid om de gezonde voeding te combineren met een gezond bewegingspatroon. Het is een van de populairste fitness-apps in Europa. De App biedt op maat gemaakte trainingsprogramma’s voor 400 dagen training.